Scena

Marko Škugor snimio spot za pjesmu “Zlato moje”

U svom rodnom Šibeniku Marko Škugor snimio je spot za pjesmu ‘Zlato moje’kojom je na nastupima oduševljavao publiku. Bilo je dovoljno samo par stihova da se publika digne na noge i zaplješće mu.


Djevojku za kojom u pjesmi pati, u spotu je utjelovila Marijeta Plenča koja se u opuštenoj atmosferi brzo snašla i odlično odradila posao iako joj je ovo tek prvi takav angažman.

“Za potrebe nekoliko scena pili smo crno vino, a kako smo snimali cijelo poslijepodne, valjda nam je vino malo udarilo u glavu, pa smo se neprestano smijali”, rekao je Marko.

Kameni zidovi bara u kojem su snimali, ribarske mreže i kvalitetno vino pomogli su dočarati dalmatinski duh pjesme koju je u originalu otpjevao Vinko Coce.

Marku je ‘Zlato moje’ peti samostalni singl i odličan nastavak uspjeha koji je započeo sa pjesmom ‘Dalmatinska vilo’ koja je čak osam tjedana bila među najemitiranijim pjesmama u Hrvatskoj prema Institutu hrvatske glazbe.


 

Tekst: Scardona 
Foto: screenshot YouTube

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close