GlazbaVijesti

Markantni Valerio ima baladu za vruće ljetne noći! Poslušajte ovu poslasticu jednog od najboljih domaćih tenora

Markantni Valerio Ricchiuto vraća se na glazbenu scenu. Nakon nekoliko mjeseci zatišja, ovaj mladić čarobnog tenora pripremio je baladu s kojom se uskoro predstavlja i na Šibenskom festivalu.


Naime, ovaj sve popularniji istarski glazbenik povratnik je na ovom festivalu, a da stvar bude bolja – ovo mu je golemi izazov jer je 2019. zajedno s klapom Brnistra i Elis Lovrić osvojio drugu nagradu žirija.

S baladom „Piz na škini“, Valerio ima namjeru osvojit jug Hrvatske. Riječ je o pjesmi koja je napisana na dalmatinskom narječju, a za njezin tekst zaslužan je Vjeko Alilović. Glazbu je radila Sara Rapotec, dok je za aranžman bio zadužen Duško Rapotec Ute.

„Drago mi je da idem u Šibenik. To je jedan od najvećih domaćih festivala ali imam golemu potrebu opravdati svoj dolazak budući da sam s klapom Brnistra, prije tri godine, osvojio visoki plasman. Ovo je pjesma za koju vjerujem da će se s lakoćom zavrtjeti na dalmatinskim radio postajama, ali i puno šire“, kazao je Valerio koji će se publici u Šibeniku predstaviti 20. kolovoza.

Inače, Valerio je posljednjih godina izdao više singlova, a između ostalih snimio je i duet s legendarnim Mirkom Cetinskim.

 


Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: Rino Gropuzzo

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close