Sport

Mandžukić zaista odlazi iz Atletica?

U posljednje vrijeme sve se više piše o odlasku Marija Mandžukića iz Atletica, a zadnji događaj poprilično ide tome u prilog…


Naime, Mundo Deportivo, list iz Barcelone, piše kako je Atletico napravio promjenu izgleda eksterijera svog službenog dućana. Umjesto Mandže, postavljena je fotografija turskog reprezentativca Arde Turana.

U cijeloj priči najviše je čudno to što se fotografija nije promijenila nakon dolaska nekog velikog pojačanja kao što je bio slučaj dosad, nego puno ranije. Službeno objašnjenje je da se radi o drugoj kombinaciji dresa.

Španjolski novinari podsjećaju da je Mandžukić, koji već tri mjeseca nije zabio pogodak, već jednom ‘smijenjen’. Da slika koju predstavlja u javnosti nije draga navijačima, kao i da slabo poznaje španjolski jezik.

Koliko u svemu tome ima istine, znat će se vrlo brzo. Nije tajna kako Mandžukić nije u najidealnijoj poziciji u Atleticu, ali isto tako nitko sa stopostotnom sigurnošću ne može potvrditi kako su njegovi dani na Vicente Calderonu odbrojani.

Piše se o transferu u Monaco, spominje se Wolfsbirg i Milan. Mario je trenutno u svom Slavonskom Brodu gdje je dobio nagradu za uspjehe u sportu. Uskoro se priključuje reprezentaciji uoči Gibraltara i Italije, a hoće li se ovog ljeta vratiti u Atletico ostaje za vidjeti.


 

Tekst: gol.dnevnik
Foto: estaticos-atleticodemadrid.com

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close