Događanja

Luka Modrić najbolji hrvatski igrač, Jedvaj je najveća nada

U izboru Večernjeg lista Luka Modrić završio je godinu ispred Marija Mandžukića i Ivana Rakitića. U konkurenciji mladih nada prvi je bio Tin Jedvaj, ispred Halilovića

Luka Modrić najbolji hrvatski igrač, Jedvaj je najveća nada
Igor Kralj/PIXSELL

Večernji list još od 1972. godine bira najboljeg hrvatskog nogometaša, a ove je godine statua “Pobjednik” završila u rukama Luke Modrića. Veznjak hrvatske reprezentacije i madridskog Reala dobio je 109 bodova, što mu je bilo dovoljno za četvrtu nagradu za najboljeg hrvatskog nogometaša u dosadašnjoj karijeri.

– Ovo mi je uvijek draga i posebna nagrada. Ovo mi je četvrta titula i jako joj se veselim jer me podsjeća na moj odlazak u svijet. Prva koju sam dobio dala mi je snagu, dodatno me ohrabrila da budem bolji i da vjerujem u sebe – rekao je Modrić za Večernji list.

Drugi je bio Mario Mandžukić s 96 bodova, a Ivan Rakitić završio je godinu na trećem mjestu s 82 osvojena boda. U žiriju je bilo 11 bivših reprezentativaca: Željko Stinčić, Rudolf Belin, Igor Štimac, Filip Blašković, Miloš Hrstić, Zoran Vujović, Robert Špehar, Ivan Leko, Snješko Cerin, Mario Stanić i Goran Vlaović.

U konkurenciji nada godine, prvi je završio Tin Jedvaj. Iza njega ostali su Alen Halilović, Marko Rog i Marko Pjaca.

Tekst: 24 sata

 

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Pročitajte još
Close
Back to top button
Close