HrvatskaVijesti

Luka Gotovac predstavio romantični novi singl “Tebe ljubio bih nježno”

Luka Gotovac je pjevač i kantautor iz Zagreba. Nakon singla prvijenca “Zauvijek”, Luka nastavlja autorski put i vraća se s romantičnim drugim singlom “Tebe ljubio bih nježno”.


S prvim singlom Luka je oživio stilove kao što su rock’n’roll, soul, motown, a ovoga puta slušamo ga u nešto više pop zvuku, obogaćenom sjajnim puhačima, baš kako priliči romantičnoj numeri koja je svjetlo dana ugledala na Dan žena.

Luka, za razliku od mnogih drugih, nije jedan od onih koji su od malih nogu znali da se žele baviti glazbom. Kao tinejdžer počinje pisati pjesme, a u godinama koje su uslijedile mnogi su stihovi napisani. Sad je, uz podršku Croatia Recordsa, Luka napravio novi glazbeni iskorak. A prije potpisa za Croatia Records, Luka je nastupao u raznim cover bendovima, kao i u brojnim mjuziklima, gdje je upoznao mnoge ljude s kojima danas radi na svojim pjesmama. Između ostalih, nastupao je i u mjuziklu “Jadnici”.

Pjesmu je napisao, producirao i izveo Luka Gotovac, dok su za aranžman uz Luku zaslužni i Vanja Štrukelj te Davorin SilađiRežiju videospota također potpisuje Luka dok mu se u montaži pridružio Gabrijel Fabić.

 

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close