KontinentVijestiTurizam

Ljubitelji adrenalina, pozor! Upoznajte ljepote Dalmatinske zagore na još jednoj ‘Cetina adventure race’

JEDNA SASVIM NEOBIČNA UTRKA

Za nešto više od dva mjeseca, timovi željni adrenalina i izazova proći će najljepšim dijelovima Cetinskog kraja a dolazak do cilja, bez obzira na vremenski rezultat je uspjeh jer je CETINA ADVENTURE RACE sve osim – obična utrka.


Klub avanturističkih sportova Cetina Adventure u svibnju organizira trkačku poslasticu koja kreće iz srca Sinja i prolazi najljepšim planinskim stazama i hladnom, brzom Cetinom. Nakon prošlogodišnjih uspješnica, organizatori najavljuju još dinamičniju utrku za one koji vole osvajati sve pred sobom. Koncept trčanja, bicikliranja i kajakiranja pokazao se zanimljiv dosadašnjim sudionicima, pa se isti očekuje i ove godine, ali na sasvim novim lokacijama, neobičnim zadacima iznenađenja i tulumom na završetku utrke. Prošla, jubilarna deseta utrka, bila je posebno draga organizatorima pa su za ovu godinu zadržali isti slogan ”Avantura ili ništa”, ponovo naglašavajući da je završiti utrku jednako pobjediti.

Preko sto kilometara duga utrka prilika je za testirati granice fizičke i mentalne izdržljivosti te snalažljivost u prirodi. Rješavajući zadatke, natjecatelji imaju priliku osjetiti pravi duh pustolovine. Srećom ova zahtjevna utrka već na početku nosi dobru vijest: natjecatelji se prijavljuju u timovima! Tako je zajednička borba do postolja i cilja daleko lakša. Timovi, bilo muški, ženski ili mješoviti zajedničkim snagama će prolaziti kroz zadane točke utrke, hrabriti se te ako stignu do postolja – odnijeti bogate nagrade.

Utrka Cetina adventure race XI je na rasporedu 3. lipnja 2023. godine sa startom u Sinju i traje nevjerojatnih 24 sata a ispunit će najveće adrenalinske želje, tražiti korištenje vještina u prirodi i savladavanje prepreka te borbu s vremenskim prilikama ali i vremenskim limitom trajanja utrke. Po dolasku u cilj, organizatori najavljuju nezaboravan doček, dobru domaću hranu i piće te zabavu.

Prijave su u tijeku i traju do 15. svibnja 2023. Više informacija o utrci te načinu prijave pronađite na linku , a aktivnosti Kluba pratite na web stranici ili na FB stranici.

Osiguraj si dobru zabavu prije početka ljeta, pronađi avanturista koji može potegnuti koliko i ti te sudjelujte u avanturi godine.

 

Izvor: KAS Cetina Adventure | Foto: KAS Cetina Adventure

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.
Oznake
Back to top button
Close