Grad ZagrebTurizam

“Lika je isto kao ružno pače, postat će prekrasan bijeli labud kojeg će svi obožavati!”

U moru informacija i svakodnevnih natpisa medija, pa i našeg, “ispod radara” prođu brojne zanimljivosti. Jednu takvu primjetili smo u radijskoj emisiji Hrvatskog radija Drugog programa. U eteru je bila ravnateljica Pećinskog parka Grabovača i predstavljala je trekking utrku u srpnju. Na pitanje voditeljice zašto u prekrasnoj Lici i na Velebitu svi koji dođu i ne ostanu, odgovor Katarine Milković bio je sljedeći:

“Jednom kad dođete više ne možete otići. Lika vam je neispričana priča, za Liku vam nije dovoljno ni deset dana da je obiđete i doživite sve što nudi. Lika vam je isto kao ružno pače, još nam samo malo dajte vremena i postat će prekrasan bijeli labud kojeg će svi obožavati – bar što se turizma tiče.”

Slažete se?

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close