Lika dvanaesti dan bez novih slučajeva zaraze

POVOLJNA EPIDEMIOLOŠKA SITUACIJA

Na redakciju portala Lika Club upravo je stiglo priopćenje iz Stožera civilne zaštite Ličko-senjske županije koje prenosimo u cijelosti:

Poštovani,

Dvanaesti dan za redom nema novooboljelih osoba, nastavlja se povoljna epidemiološka situacija.

U posljednja 24 h uzeto je 5 dodatnih uzorka.  Pristiglo je 5 negativnih rezultata testiranja te se čekaju rezultati testiranja 5 uzetih uzoraka.

Ukupno su oboljele 22 osobe od COVID-19 od čega su 3 osobe izliječene. Testiranje na koronavirus uzimanjem uzoraka provedeno je nad ukupno 314 osoba. Pod aktivnim nadzorom/mjerom samoizolacije je 169 osoba.

U protekla 24 sata policijski službenici PU ličko-senjske obavili su provjere  poštivanja izrečenih mjera opreza samoizolacije „COVID 19“ nad 100 osoba na području Ličko-senjske županije kojom prilikom nije utvrđeno kršenje/nepoštivanje izrečene mjere samoizolacije.

Nije zaprimljena niti jedna dojava o kršenju Odluke o mjerama ograničavanja društvenih okupljanja, rada u trgovini, uslužnih djelatnosti i održavanju sportskih i kulturnih događanja i Odluke o mjeri strogog ograničavanja zadržavanja na ulicama i drugim javnim mjestima.

U protekla 24 sata nisu utvrđena kršenja Odluke o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka u Republici Hrvatskoj (osobe bez propusnice).

S poštovanjem,

 

STOŽER CIVILNE ZAŠTITE

LIČKO-SENJSKE ŽUPANIJE

 

 

Foto: Josip Durdov

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close