Događanja

Lika App se predstavlja u Kuterevu, pogledajte vrijeme i mjesto

Uzbudljive promjene dolaze na medijsku scenu iz Prilika Grupe.


Medijska aplikacija Lika App će vijesti najčitanijeg ličkog medija Lika Cluba, podignuti na višu razinu za sve dugogodišnje čitatelje ali i privući novu publiku. 

Sve do trenutka službenog lansiranja Lika Appa, tim koji je posvećen realizaciji ovog projekta priprema se za početak serije edukativnih predavanja o medijskoj pismenosti namijenjenih građanima i čitateljima. 

Stoga, s posebnim zadovoljstvom pozivamo sve građane da se pridruže predavanju koje će se održati 28. studenog s početkom u 19:00 sati u Seoskom domaćinstvu Butina u Kuterevu (Kuterevo 21a). Ovo predavanje će biti prava prilika za ekskluzivan uvid u mobilnu aplikaciju Lika App, gdje će sudionici moći dublje istražiti značajke i funkcionalnosti aplikacije.

Nakon predavanja i prvog uvida u aplikaciju, redakcija Lika Cluba biti će otvorena za razgovor i pitanja vezana uz Lika App i cijeli projekt kako bi pružio dodatne informacije, pojasnio detalje te slušao komentare i prijedloge za budućnost. 

Ovo je prilika da se pridružite zajednici korisnika Lika Appa i budete među prvima koji će iskusiti budućnost informiranja o Lici. 

Mobilnu aplikaciju biti će moguće skinuti putem Google Play i Apple Store platformi od 27. studenog 2023.

Lika app – Bez konkurencije!

 

Povezane objave

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close