VijestiGrad ZagrebTurizam

Lička seljačka tržnica u Karlobagu: „Spoj teorije i prakse“

Lokalna akcijska grupa Lika u srcu turističke sezone u Karlobagu organizira „Ličku seljačku tržnicu“ u svrhu promocije lokalne gastronomske ponude Like i podvelebitskog primorja.


Ovakav pothvat hvale je vrijedan, jer služi kao svojevrsna promocija tradicije s područja Like. Gastronomija nije uvijek samo vještina, već i stvaralaštvo. Gastronomska ponuda ujedno je dio identiteta svakog Hrvatskog područja. Do sada su se Ličani isticali po mnogočemu, a koliko je specifična gastronomska ponuda ostaje nam vidjeti. Lička seljačka tržnica će se održati u subotu 30.srpnja 2016. na Velikoj placi, Trg dr. Franje Tuđmana, Karlobag, u vremenu od 18.30 do 22.00 sata.

Pozivamo Vas da dođete i pogledate raznovrsnu ponudu što su pripremili izlagači. Vjerujemo da ćete pronaći nešto za sebe.

LST_Plakat

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: promo

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close