Događanja

Lana Jurčević predstavila spot za pjesmu “Vrti mi se”

 Lana je s reperom Antom Cashom napravila ljetnu pjesmu za koju se nada kako će ponoviti uspjeh njezinih hitova ‘Majica’ i Ludo ljeto’ koji već imaju milijune pregleda.


Autorska ekipa koja je radila ‘Majicu’ i ‘Ludo ljeto’ s kojim se Lana Jurčević približava brojci od 10 milijuna pregleda na Youtubeu, ponovila je svoju sretnu formulu te za ovo ljeto pripremila još jedan pamtljivi hit ‘Vrti mi se’ koji ne izlazi nikome iz glave.

U njoj je Lana ugostila i Antu Casha, simpaticnog repera koji je u prošloj godini imao jednu od najvrćenijih pjesama u radijskom eteru ‘Vakula’.

Spot se snimao dva dana na Krku pod redateljskom palicom Daria Radusina. Za ‘Vrti mi se’ Lana je sama napisala glazbu, Fayo je odgovoran za tekst, a sve je aranžirao Natko Smoljan. S pojačanjem u ekipi, kamerom koja snima 360 stupnjeva napravili su i ‘Making Of’ koji će također uskoro ugledati svjetlo dana.

Lana je oduševila na CMC festivalu s nastupom u kojem su ona i plesačice igrale na kartu ‘Baywatch – spasilačke službe’ i kako je Lana najavila ‘Ovo ljeto spašavamo ljude od utapljanja u dosadi i depresiji’. Pjevačici će, čini se, i ovo ljeto biti ludo, s obzirom na količinu koncerata koji je čekaju.

 

Izvor: 24sata.hr | Foto: 1.bp.blogspot.com

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.
Oznake
Back to top button
Close