Događanja

Kvalifikacijska utakmica za EP 2016. igrat će se u Maksimiru

Hrvatska reprezentacija igrat će kvalifikacijsku utakmicu za EP 2016 protiv Italije u Maksimiru, objavio je Hrvatski nogometni savez na službenim stranicama. Priopćenje prenosimo u cijelosti. 

12. lipnja ove godine u 20:45 sati Hrvatska i Italija odmjerit će snage na stadionu Maksimir u Zagrebu, odlučio je Odbor za hitnost Hrvatskog nogometnog saveza, poštivajući rok Uefe za određivanje domaćinstva utakmica europskih kvalifikacija.

Hrvatsku reprezentaciju prije Italije čeka ogled protiv Norveške 28. ožujka u Zagrebu, a taj susret dočekuje kao prvoplasirana reprezentacija u skupini H s 10 bodova iz četiri utakmice, koliko imaju i Talijani.

 Bit će to drugi domaći kvalifikacijski ogled Hrvatske protiv Italije, nakon što su 8. listopada 1995. godine Vatreni i Azzurri odigrali 1:1 u Splitu.

Hrvatska je do sada neporažena u sedam utakmica koliko je od samostalnosti odigrala protiv četverostrukih svjetskih prvaka.

Također, Odbor za hitnost zaprimio je prigovor NK Osijek na suđenje u MAXtv Prvoj ligi. Odbor će prigovor proslijediti Komisiji nogometnih sudaca te će zatražiti, kao što se inzistiralo i do sada, na dosljednoj primjeni Pravila nogometne igre.

Odbor za hitnost konstatirao je kako je razina suđenja ove sezone podignuta na višu razinu te da suci i sudačka komisija imaju povjerenje Saveza. No, uočeni su i određeni pojedinačni propusti te se od Komisije nogometnih sudaca traži dosljedna primjena svih pravila i odgovarajuće i trenutačno sankcioniranje svih propusta, kako bi se maksimalno zaštitila regularnost natjecanja.

Određene su i cijene ulaznica za navedeni susret:

Zapad dolje: 200,00 kn

Zapad gore: 150,00 kn

Istok: 150,00 kn

Sjever: 80,00 kn

Jug: 80,00 kn


 

Foto: Pixabay
Tekst: Jutarnji list

 

 

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Pročitajte još
Close
Back to top button
Close