Događanja

Kreni dalje – novi singl grupe Calido

“Kreni dalje” je novi singl akustične grupe Calido koji predstavlja nastavak njihove suradnje na relaciji Zagreb-Beč.


“Kreni dalje” je pjesma puta, važnih životnih odluka, novih avantura i novih početaka. Svijet je danas globalno selo te su nam više nego ikad prije otvorene mnoge opcije i nezamislive životne rute. Ova pjesma je potvrda hrabrima i onima u potrazi. Calido govori o tome kako se treba postaviti kad nam se dogode loše stvari, kada nas razočaraju, kada ništa nije kako bi trebalo biti. Svatko od nas ima takve trenutke, svatko od nas pada. Bitno je ustati se opet, dići glavu i slijediti put koji nas usrećuje, koliko god on trnovit bio, i pronaći sebe. Ako više nismo sretni, bitno je to prepoznati i smoći snage dignuti sidro, okrenuti jedra, naći novi vjetar i promijeniti putanju. Ne trebamo se bojati; ako se usudimo probati, svatko od nas može postati najbolja verzija sebe.

Autor glazbe i teksta je Alan Dović, a glavi vokal izvrsna Vedrana Šlipogor. Za pokretljiv ritam zaslužan je Nikola Babić, violine Antun Stašić te back vokale Gina Victoria. Za režiju spota zaduženi su etablirani Jadranko Begić – Stripy uz Alana Dovića.

Nakon izuzetno dobro medijski prihvaćenog albuma prvijenca “Dobar razlog”, Calido intenzivno rade na pjesmama za drugi album za koji vjeruju da će biti završen u 2016. godini.

Calido se u mogu pohvaliti MTV premijerom njihovom posljednjeg spota za singl “Pokucaj 2x” te velikim uspjehom na brojnim domaćim i regijskim radio postajama, a također su i nedavni (2014.) dobitnici MTV gold nagrade za pjesmu “Govori tiho” nastaloj u suradnji s renomiranim pjevačem i tekstopiscem Filipom Dizdarom.

Tekst: vecernji.hr 

Foto: Facebook Calido 

 

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close