Vijesti

Konačna odluka: Dinamo u ponedjeljak doznaje kada kreće privatizacija

Iako se o privatizaciji Dinama govori već duže vrijeme, prema stavu Povjerenstva obrazovanja, prosvjete i sporta, koje je dalo suglasnost za daljnji postupak privatizacije, klub iz maksmiriske sada je ispunio preduvjete i može se krenuti u finalizaciju projekta


Kako piše Jutarnji list, sastanku su nazočili predstavnici revizijske kuće PricewaterhouseCoopers koja je radila procjenu vrijednosti Dinama i glavni direktor kluba Tomislav Svetina.

‘To je zapravo bila formalnost. Oni su dali suglasnost na elaborat privatizacije i mi nastavljamo s daljnjim postupkom, transparentno i u skladu sa zakonom’, Jutarnji list prenosi riječi Svetine, koji je otkrio kako pod pojmom ‘daljnji postupak’ smatra sjednicu Izvršnog odbora Dinama te Skupštinu kluba, koje bi se trebale održati u ponedjeljak i na kojima će se članovima maksimirske vlade i skupštinarima predočiti konkretne brojke o vrijednosti Dinama.

Prema nekim nagađanjima javnosti, vrijednost kluba vrti se oko 30 milijuna eura, ali je Svetina izjavio kako ta cifra nije točna ni konkretna.

‘Procjena vrijednosti koju radi tvrtka PricewaterhouseCoopers trebala bi biti gotova u roku od nekoliko dana’, rekao je Svetina.


 

Tekst: tportal.hr

 

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close