Grad ZagrebScena

Komičar Dylan Moran ponovno u Zagrebu!

Dylan Moran po drugi put stiže u Zagreb. Zadnji je put, u listopadu 2013. godine dvije večeri za redom rasprodao malu dvoranu Lisinski, a u veljači iduće godine gledat ćemo ga u kino dvorani Studentskog centra u Savskoj.


Nakon rasprodane britanske turneje stand up komičar svjetskog renomea Dylan Moran stiže u Zagreb s novim, od kritičara hvaljenim, showom “Off The Hook”. Zvijezda serija i filmova “Black Books”, “Shaun of the Dead” i “Calvary” trenutno je na europskoj turneji u sklopu koje će posjetiti i Zagreb, u nedjelju 28. veljače 2016. u kino dvorani Studentskog centra u Savskoj s početkom u 20 sati.

“Off The Hook” Moranov je prvi stand up show u više od tri godine. U Velikoj je Britaniji osvojio kritičare koji u zvijezde kuju Moranov jedinstveni pogled na ljubav, politiku, bijedu i svakodnevne apsurde života servirane uz poetski zanos.

“Poboljašavajući Shakespearea, Dilan život svodi na četiri ere: djetinjstvo, neuspjeh, starost i smrt. Kada se suočite s njegovim šalama, svijet će vam odjednom izgledati bolje”, napisao je o Moranu kritičar britanskog Telegrapha. Evening Standard ga je nazvao “irskim majstorom mrzovolje”, a The Times je napisao “Svojim idejama i rječnikom Moran neumorno izbjegava rutinu, istovremeno iz vas izvlačeći nekoliko slojeva smijeha.”


 

Tekst: net.hr
Foto: Wikimedia Commons

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close