VijestiTech

Koje novosti i pomake donosi IFA 2016?

Najveći sajam potrošačke elektronike u Europi do kraja tjedna će nam donijeti brojne novitete, a najviše pažnje usmjereno je na mobitele, no bit će tu bijela tehnika, televizori, dronovi


Jedan od najstarijih tehnoloških sajmova i najveći sajam takvog tipa u Europi tradicionalno se održava svake godine početkom rujna u Berlinu. Ove godine sajam počinje 2. rujna i traje do 7. rujna, a najave novih telefona počinju nekoliko dana ranije.

Jedna od najzanimljivijih najava s IFA-e trebala bi doći od kineskog diva Huaweija, koji će najvjerojatnije lansirati nasljednika popularnog Mate 8 uređaja. Huawei od lansiranja P9 uređaja u travnju nije najavio novi pametni telefon te se očekuje da će na IFA-i pokazati novi adut – Mate 9.

Samsung je lansirao Galaxy Note 7 prije samo nekoliko tjedana tako da od njih ne očekujemo lansiranje novog telefona. No, to ne znači da Samsung nema asa u rukavu.

Na pozivnicama koje su poslali očito je da će lansirati novi pametni sat – Gear 3. Od Samsunga očekujemo i pregršt bijele tehnike te govora o IoT-u.

Pročitajte više na 24sata.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: dnaindia

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close