VijestiTech

Koje novosti i pomake donosi IFA 2016?

Najveći sajam potrošačke elektronike u Europi do kraja tjedna će nam donijeti brojne novitete, a najviše pažnje usmjereno je na mobitele, no bit će tu bijela tehnika, televizori, dronovi


Jedan od najstarijih tehnoloških sajmova i najveći sajam takvog tipa u Europi tradicionalno se održava svake godine početkom rujna u Berlinu. Ove godine sajam počinje 2. rujna i traje do 7. rujna, a najave novih telefona počinju nekoliko dana ranije.

Jedna od najzanimljivijih najava s IFA-e trebala bi doći od kineskog diva Huaweija, koji će najvjerojatnije lansirati nasljednika popularnog Mate 8 uređaja. Huawei od lansiranja P9 uređaja u travnju nije najavio novi pametni telefon te se očekuje da će na IFA-i pokazati novi adut – Mate 9.

Samsung je lansirao Galaxy Note 7 prije samo nekoliko tjedana tako da od njih ne očekujemo lansiranje novog telefona. No, to ne znači da Samsung nema asa u rukavu.

Na pozivnicama koje su poslali očito je da će lansirati novi pametni sat – Gear 3. Od Samsunga očekujemo i pregršt bijele tehnike te govora o IoT-u.

Pročitajte više na 24sata.hr

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: dnaindia

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close