Događanja

Klapa INTRADE održala koncert u Lisinskom

Prošlog četvrtka održan je treći koncert Tomislava Bralića i klape Intrade u Lisinskom, neki su se šalili da se prvi koncert razvukao na “Tjedan Tomislava Bralića i klape Intrade u Lisinskom”!

Ispunjena dvorana KD Vatroslava Lisinskog sinoć je uživala u zadnjem koncertu ovih popularnih Zadrana koji nisu skrivali da su sretni što su napokon zapjevali u baš toj dvorani, u kojoj ih nije bilo od 2006. godine!

Ispunili su još jednu svoju veliku želju i ostavili bez daha publiku koja je pratila njihove koncerte koji su trajali gotovo tri sata! Opravdali su svoju reputaciju prave koncertne atrakcije kojoj su ova tri rasprodana koncerta bila velika potvrda kvalitete i popularnosti.

Zahvaljivali su publici što su im dugi niz godina vjerni i podržavaju ih svojim dolascima na koncerte, a oni njima za uzvrat uvijek daju najbolje od sebe i sa sobom im donesu malo mora i Dalmacije.

Publiku su na svojim koncertima razgalili starijim pjesmama “Ane moja”, “Ne damo te pismo naša”, “Dalmacijo lipa”, “Ne znam što me tebi vuče” za koju je Bralić otkrio publici da je snimljena na agregat za vrijeme rata jer nije bilo struje u Zadru, i u novijim pjesmama sa albuma “Cviće” koji se premijerno mogao kupiti na koncertima u Lisinskom!

Tekst: UL/Scardona

 

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close