Scena

KINO u Otočcu: Dolazi MARSOVAC (2015)

Tijekom misije na Mars, astronauta Marka Watneyja (Matt Damon) posada smatra mrtvim nakon žestoke oluje te ga ostave za sobom. Ali Watney je preživio i zatekne se nasukan i sam na negostoljubivom planetu. S oskudnim zalihama, mora se osloniti na svoju inventivnost, domišljatost i duh kako bi preživio i pronašao način kako na Zemlju poslati signal da je još uvijek živ. Tema je to znanstveno-fantastičnog akcijskog filma kojeg možete pogledati ovog četvrtka 26.10. u Gackom pučkom otvorenom učilištu u Otočcu.

Nakon toga, u nedjelju, 29. studenoga biti će prikazana dva filma – sinkronizirani animirani film Dobri dinosaur u 17:00 sati te animirana verzija književnog klasika Mali princ u 20:00 sati. Ulaznice za spomenute filmove moguće je kupiti po cijeni od 20 kn i to srijedom, četvrtkom i petkom od 8 do 15 sati te sat vremena prije svake projekcije.

Najava KINO 003

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close