Grad ZagrebScena

Justin Bieber stiže u Zagreb?

Po neslužbenim informacijama Večernjeg lista, u Zagreb će uskoro doći planetarno popularni pjevač Justin Bieber.


Zasad nije poznat ni datum ni mjesto održavanja koncerta, no pretpostavlja se da će Bieber nastupiti u zagrebačkoj Areni, s obzirom na to da će veliki koncertni spektakl na presici u srijedu predstaviti direktor Arene Zagreb Sretan Šarić.

Osim njega, presici će prisustvovati i jedan od organizatora Joe Bašić, direktor Eventima Damir Vranić te glazbeni kritičar Hrvoje Horvat. Oni nisu potvrdili da će Bieber nastupiti u Zagrebu, već su u najavi presice tek istaknuli kako je riječ o osobi koja je “obilježila proteklo desetljeće milijunskim nakladama albuma”.

Vojska obožavatelja

Dodaju i da je riječ o “glazbenoj senzaciji koju prati vojska obožavatelja s kojom uglas pjeva stihove hitova na rasprodanim koncertima, zvijezdi koja obara sve rekorde u broju obožavatelja i na društvenim mrežama”.

Pretpostavlja se da će Bieber u Zagreb stići u jesen 2016., s obzirom na to da tada već ima zakazan europski dio turneje.

Tekst: telegram.hr
Foto: Wikimedia Commons

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close