Događanja

Josipa Lisac i Chui oduševili duetom “Tebi putujem”

Brojni poklonici Chui benda i Josipe Lisac jedva su dočekali čuti pjesmu o kojoj se posljednjih tjedana puno pisalo.


Spot “Tebi putujem” u režiji Porinom nagrađivanog redatelja, Radislava Jovanova Gonza, jučer je premijerno prikazan na CMC televiziji, a spot se od danas može čuti i u radijskom eteru. Pjesma “Tebi putujem” na domaću glazbenu scenu donosi nešto potpuno novo.

Klavijaturist Chuia, Toni Starešinić, i njegova supruga, pjevačica grupe Mangroove, Željka Veverec, napisali su pjesmu koja je jednostavno pozvala Josipu Lisac. Mlade, razigrane i kreativne energije Chuia i Josipe su se odmah prepoznale kao vrlo srodne i sjedinile u ovoj prekrasnoj pjesmi.

Pravo poznanstvo dolazi kroz glazbu, a ova pjesma je izvrsna, jako mi se sviđa. Jako mi je drago što su me pozvali i drago mi je što su i oni sretni. Oni su izvrsni glazbenici, a i ja sam ponovno naišla na talentirane, mlađe ljude s kojima sam mogla ostvariti krasnu suradnju i jako sam sretna zbog toga. U njoj mogu pronaći sebe i pružiti sebe”, rekla je Josipa.

Josipa je na istoj valnoj duljini kao i mi iako je starija od nas, ali je toliko u duhu i energiji mlada i željna da bude suvremena, da prati novo i vjeruje mladima, što je danas stvarno jako bitno. Meni je ona na hrvatskoj sceni zapravo jedina Chuijevka”, rekao je Toni Starešinić.

 

Foto: PR

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.
Oznake
Back to top button
Close