Film i TVVijesti

Johnny Depp naći će se u ulozi glavnog negativca sljedećeg nastavka filma “Čudesne zvijeri i gdje ih naći”

“”” imao je dobar vikend – zaradit će više od 75 milijuna dolara. No ako se pita obožavatelje tog fantastičnog serijala, postoji jedna mala mrlja – Johnny Depp u ulozi glavnog negativca sljedećeg nastavka filma “Čudesne zvijeri i gdje ih naći”


Iako obožavatelji fantastičnog serijala o svijetu Harryja Pottera nisu oduševljeni odabirom Johnnyja Deppa kao glavnog negativca Gellerta Grindelwalda u sljedećem nastavku filma “Čudesne zvijeri i gdje ih naći”, izvršni producent David Heyman i režiser David Yates obojica brane tu ideju.

“On je ikona. Johnny je stvorio dvojicu ili trojicu prepoznatljivih likova, likova koji su nezaboravni. Htjeli smo nekoga tko, s jedne strane, može zavesti, a s druge strane može i biti prilično strašan. Johnny to može”, rekao je David Heyman.

Više na tportal.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close