Turizam

Jedan jedini ali prekrasan slovenski otok

Jedno od najupečatljivijih alpskih odmarališta nudi nešto za svakog posjetitelja, bili oni stariji, mlađi, u potrazi za aktivnim odmorom ili oni željni opuštanja.


Moram priznati da volim viceve koji kombiniraju Sloveniju, Slovence i veličinu, no ja općenito volim viceve, kako na svoj tako i na tuđi račun. Ali, ipak treba Sloveniji priznati jedno, a to je činjenica da su, unatoč svojoj veličini i ograničenim resursima, učinili jako puno što se tiče turističke ponude te da se, sa svojih nekoliko glavnih atrakcija, nalaze jako visoko na popisu turističkih destinacija u Europi.

Iako je slovenska obala relativno kratka, turizam cvate na sve strane, a za hotele na obali teško da bi se moglo reći da zjape prazni. No ipak većina slovenske turističke ponude bazirana je na kontinentalnom turizmu, a dragulj u kruni zasigurno je jezero Bled.

Više čitajte na punkufer.dnevnik.hr

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Povezane objave

Back to top button
Close