DogađanjaVijesti

Iznenađenje nakon “Braka”: Ingrid Divković i Luka Budak su u vezi!

NESVAKIDAŠNJA LJUBAVNA PRIČA

Da ljubav ne poznaje pravila, mjesta ni uloge dokaz je nesvakidašnja ljubavna priča, koja se nakon završetka RTL-ova showa „Brak na prvu“ iznenadno i potpuno neočekivano dogodila između 35-godišnje hrvatske spisateljice Ingrid Divković, ekspertice spomenutog showa, i 29-godišnjeg Luke Budaka, komercijalista i humanitarca iz Zagreba, ujedno i jednog od kandidata showa.


Luka je, podsjetimo se, u show ušao kako je i sam rekao, otvorenog srca i spreman za ljubav, osjećajući da će mu show na neki način promijeniti život.

I dok je Luka tijekom eksperimenta na sve načine pokušavao ostvariti dublju ljubavnu vezu sa ženom koju su mu odabrali eksperti, Ingrid je, s druge strane, bila u potpunosti posvećena svom književnom radu i obavezama vezanima uz ulogu koju je dobila u RTL-ovu projektu.

Nekoliko mjeseci nakon završetka snimanja showa, nakon svih uspona i padova koje su proživjeli (naime, Ingrid je potkraj prošle godine doživjela prekid sedmogodišnje veze, a Luka je, s druge strane, u ožujku ove godine dobio otkaz), jedan neplanirani prijateljski susret bio im je i više nego dovoljan da shvate koliko sličnih životnih vrijednosti, želja i pogleda na svijet dijele, a show u kojemu su oboje dali dio sebe očito je bio prst sudbine koji je na najnevjerojatniji način spojio njihove naizgled potpuno različite živote koji su se u ovome trenutku, kako nam sami otkrivaju – spojili u jedan.

Što će im donijeti budućnost to ni oni sa sigurnošću ne znaju, ali se slažu da im je zajednička sadašnjost najljepše što imaju.

S RTL-a su im poželjeli sreću i puno ljubavi uz poruku: „Dragi naši Luka i Ingrid, drago nam je što smo bili posrednici vaše nesvakidašnje ljubavne priče koja pokazuje da je za one koji žive srcem uistinu sve moguće.“

 

Foto: Instagram

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close