Ličko-senjska županijaKultura

Izložbu radova Katarine Draženović u GPOU Otočac

Gacko pučko otvoreno učilište Otočac i Muzej Gacke organiziraju Izložbu radova Katarine Draženović koja će biti otvorena 8. travnja (petak) u 19 sati.


Autorici je ovo prva izložba u Otočcu, a veći dio izloženih radova sačinjavaju portreti koji predstavljaju studiju emocija i ljudskog lika. Kroz kontrast između moderne digitalne tehnike i tradicionalnih tema stvara se zanimljiv odnos između staroga i novoga – tradicije kroz moderno, koji se najviše ističe kroz nekoliko radova folklorne tematike.

Izložba je organizirana u sklopu ciklusa Lokalni umjetnici u Muzeju koji se pri Gackom pučkom otvorenom učilištu održava od 2015. godine, a navedena izložba bit će dvadeseta po redu. Ovogodišnji ciklus održava se i uz financijsku potporu Ministarstva kulture i medija RH.

Izložba će u izložbenoj dvorani Gackog pučkog otvorenog učilišta ostati otvorena do 31. svibnja.


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close