DogađanjaVijesti

Ivan Zak i popularni deda Toni dobitna kombinacija!

Da su godine samo broj još jednom nam je dokazao deda Toni. Nakon manekenskih voda na red su došle one glumačke. Toni je naime, glavni glumac u spotu nove pjesme „Suharak“ benda Noćni život za koju tekst potpisuje Ivan Zak.


Zakov poznati potpis i deda Toni definitivno su savršen spoj koji garantira novi hit na glazbenoj sceni! Bend Noćni život popularnost je stekao brojnim coverima poznatih singlova starog melosa te su dokaz da dobra pjesma nikada ne umire. Njihove obrade hitova na YouTube kanalu imaju milione pregleda i neizostavni su repertoar svih zabava. Njihovu želju za njegovanjem ovakve vrste glazbe prepoznao je i Ivan Zak koji za novi singl „Suharak“ potpisuje tekst i glazbu.

Damir Frida, član benda za Zaka je imao samo riječi hvale:

On je nevjerojatan profesionalac i htio bi posebno istaknuti kako smo u našoj dugogodišnjoj karijeri prvi puta osjetili kako je to raditi sa velikim autorom kao što je Ivan i iznimno smo mu zahvalni na tome. Na prvo slušanje demo materijala cijeli se bend složio da ova pjesma izvrsno predstavlja opus našeg benda i s veseljem smo prihvatili predstaviti ovu pjesmu našoj publici.

Za režiju spota zaslužan je Matija Škalić iz Škalić produkcije, a za popularnost spota zasluge idu dedi Toniju koji nam je na svoj osebujan način opisao svoju novu ulogu :

Ma ja sam oduševljen! Dugo se nisam ovako zabavio i osjetio ovoliku količinu pozitivne energije i jako mi je drago što su dečki prepoznali moj mladi duh i pozvali me da budem dio njihovog projekta. Ja sam čovjek iz naroda, volim dobru zabavu, a nova pjesma napisana je upravo za to – za narod i zabavu!

Kako se deda Toni snašao u ulozi glumca pogledajte u spotu:

 

Foto: PR

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close