Turizam

ISTRAŽILI SMO Ovo je 10 najskupljih smještaja prema Bookingu u Ličko-senjskoj županiji

Tim The Plitvice Timesa napravio je istraživanje o najskupljem smještaju u Ličko-senjskoj županiji za ljeto 2022.


Ličko-senjska županija nalazi se u središnjoj Hrvatskoj. U županiji se nalaze mnoge velike turističke atrakcije i svake godine ih posjećuju milijuni posjetitelja. Posjetitelji mogu birati smještaj u hotelima, hostelima, kampovima, privatnom smještaju, apartmanima, kućama, sobama… Izbor je velik i raznolik. Postoje različite kategorije, kvaliteta, veličina, lokacije, aktivnosti i ponude.

Kako je ljeto 2022. već skoro stiglo, istražili smo koji je najskuplji smještaj koji možete rezervirati u Ličko-senjskoj županiji. Imajte na umu da smo filtrirali istraživanje prema dostupnosti za 2 osobe u srpnju na Booking.com-u.

10. Dario 1. modern & luxury ap. with a pool – €546,00

Vila se nalazi u Novalji. Apartman ima 2 spavaće sobe, 2 kupaonice, blagovaonicu, potpuno opremljenu kuhinju, terasu s pogledom na more i bazen. Na temelju samo jedne recenzije, zaključak je da je mjesto novootvoreno.

9. Villa Velebit – €565,00

Vila se nalazi u Brušanima, malom mjestu u blizini Gospića. Ima 3 spavaće sobe, blagovaonicu, potpuno opremljenu kuhinju, popločani dio dvorišta i okružen je vrtom. Idealno za miran odmor u prirodi. S obzirom na to da još uvijek nema recenzija, zaključujemo da je mjesto također novootvoreno.

8. Hostel Zrće – 586,00 €

Pitate se zašto hostel toliko košta? Jedina dostupna soba koju možete rezervirati je za 8 osoba. Suzili smo naš zahtjev na 2 osobe i ovo je bila jedina opcija. Doručak i ručak uključeni su u cijenu. Također, tu je i bazen. Recenzije su odlične.

7. Villa Lara (Blue Horizon guest house) – €606,00

Villa Lara također se nalazi u Novalji. Ova vila ima 3 spavaće sobe, privatni bazen, vrt, besplatno privatno parkiralište i prekrasan pogled na more. Također je riječ o novootvorenom objektu jer nema recenzija.

6. 2 bedrooms apartment with sea view enclosed garden and wifi at Cesarica – €649,00

Ovo bezimeno mjesto nalazi se u Cesarici kod Novalje i Gospića. Kuća ima 2 spavaće sobe, potpuno opremljenu kuhinju i roštilj. Opis kaže da je objekt otvoren od 2018. Međutim, nema recenzija. To nas navodi na zaključak da je smještaj nedavno preuređen.

5. 2 bedrooms chalet with jacuzzi furnished garden and wifi at Gospić – €731,00

Još jedan bezimeni smještaj nalazi se u Debelom Brdu kod Gospića. Ova planinska kuća s 2 spavaće sobe u šumi ima vrt s jacuzzijem. Cijela kuća je tradicionalno opremljena ukrasnim predmetima koji se mogu naći i u muzejima. Mjesto je savršeno ako se želite odvojiti od buke i gradskog života.

4. Villa Skrisia – 750,00 €

Ova suvremena vila nalazi se u Drvarici i ističe se po arhitekturi. Netipično hrvatski, ima 3 spavaće sobe, terasu, 4 kupaonice opremljene hidromasažnom kadom i velike prozorske zidove koji gledaju na more.

3. House with 3 bedrooms in Donji Lapac with wonderful mountain view private pool enclosed garden – €828,00

Još jedno mjesto s opisom umjesto imena nalazi se u Doljanima kod Donjeg Lapca. Riječ je o kući s 3 spavaće sobe, prekrasnim pogledom na planine, privatnim bazenom, zatvorenim vrtom i roštiljem. U vrtu se nalazi igralište za djecu.

2. House by the River – €928,00

Mjesto se nalazi u Plitvica Selu na Plitvičkim jezerima. House by the River nudi smještaj s restoranom, besplatnim privatnim parkingom, vrtom i terasom. Ovaj pansion s 3 zvjezdice nudi spremište za skije i uslugu privatnog asistenta. Smještaj ima poslugu u sobu, bankomat i mjenjačnicu za goste. Dostupne su i aktivnosti poput planinarenja, skijanja i vožnje bicikla.

1. Plitvice Lakes Villa Diamond – €1.459,00

Plitvice Lakes Villa Diamond nalazi se u Plitvica Selu na Plitvičkim jezerima. Nudi smještaj s restoranom, fitness centrom, zajedničkim salonom, 4 spavaće sobe, švedskim stolom ili à la carte doručkom, dječjim igralištem, vrtom s roštiljem, igranje golfa i ribolov.

 

Foto: Pexels

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close