Lifestyle

Ispunjena posljednja želja preminuloga fana Star Warsa

Daniel Fleetwood iz Teksasa, smrtno bolesni obožavatelj Star Warsa koji je postao poznat na društvenim mrežama nakon što su njegovi prijatelji i obitelj pokrenuli kampanju da pogleda film Sila se budi, preminuo je u utorak.


Brojni obožavatelji Ratova zvijezda priključili su se kampanji, točnije njih 338 tisuća koji su se angažirali na Redditu, ali i na Twitteru te Facebooku kako bi vijest došla do J.J. Abramsa.

CSmVBhSWoAAgkrS

‘Borio se do samog kraja, sad je s Bogom i sa silom’

Osim mnogih obožavatelja i medija, kampanji su se priključili i glumci iz filma, Mark Hamill koji tumači Lukea Skywalkera, John Boyega u naslovnoj ulozi Finna te Peter Mayhew poznat po ulozi čupavog Chewbacce. Redatelj J.J. Abrams tad je odlučio ispuniti želju Danielu te mu je pokazao ranu verziju Star Wars: The Force Awakens (Ratovi zvijezda: Sila se budi).

Iako se obitelj nadala da Daniel ima još par tjedana pred sobom, njegova smrt zatekla ih je u utorak. Tužnu vijest objavili su i na društvenim mrežama: “Daniel se borio do samog kraja, sad je s Bogom i sa silom”, napisala je.

Fanovi koji su pomagali Danielu da mu se ispuni posljednja želja, nakon njegove smrti objavili su dirljive poruke na društvenim mrežama.


Tekst: telegram.hr
Foto: images.classicalite.com / twitter.com

 


Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close