Vijesti

ISPIT PRIJE ISPITA ovaj put u zagrebačkom Pepermintu!

Gaudeamus Unity organizacija studentskih evenata poziva sve studente i one koji se tako osjećaju 20. svibnja 2015.(srijeda) u zagrebački klub Pepermint (Ilica 24) na kolektivni odmor, druženje i ispijanje prije završnih ljetnih ispitnih rokova.

U studentskim danima najvažnije je s vremena na vrijeme napuniti baterije, „pustiti mozak na pašu“ te baciti skripte i knjige pod krevet na neko vrijeme. Treba nešto ispiti prije ispita stoga, drage kolege i kolegice, prijavite ovaj najvažniji ispit za rok 20.05.2015. iz predmeta „Ispit’ prije ispita”.

covr

Cilj eventa je, u suradnji sa studentskim udrugama, svim studentima zagrebačkog sveučilišta pružiti ultimativnu zabavu na interaktivan i studentima zanimljiv način te sve fakultetske obaveze staviti na zadnje mjesto.

Prvi u nizu ovakvih evenata održao se 04.03.2015. u zagrebačkom noćnom klubu Hangar gdje je 1400 studenata sve do jutra bilo na nogama uz ritmove mash up glazbe (pop, dance, disco, rock, trash, funk, rnb, house). I ovoga puta cijelu večer za odabir glazbe i tancanje zadužen je gospodin čovjek Aldo Morro te uz njega gostuje bend „Woody Allen“.

Ispiti su prošli, pa tako i onaj najvažniji ispit – poslije ispita. Svi koji su bili dio ove vrhunske večeri, mogli su na nas račun i popiti koju, pojesti, a dosta vas i obući u studentskom stilu. Nisu se kupovale diplome, al su se dijelile geeksice. Uglavnom, ispod je priložen završni rad i prezentacija kako je to sve izgledalo, i najava onoga što nas čeka u drugom nastavku “Ispit’ prije ispita”. Također, veliko hvala našim dragim sponzorima bez kojih pola toga ne bi bilo moguće! Hvala vam svima još jednom, bilo je… pogledajte aftermovie! 😀 <3 #vidimose #uskoro #fakjea #aftermovie

Posted by Gaudeamus Unity on 13. ožujka 2015

Event starta od 22 sata, a do ponoći traje „sretni sat“ kada će cijene pića biti prilagođene studentskim džepovima. Tijekom večeri, u „referadi” na ulazu kluba studenti se mogu prijaviti na zanimljiva natjecanja, kao što je BEER PONG te osvojiti vrijedne nagrade. Također u „referadi“ moći će preuzeti članske iskaznice popularno zvane „geeksice“ s kojima studenti ostvaruju razne pogodnosti. Studente očekuje i piće dobrodošlice.

Za sve upitnike i rezervacije možete slobodno utipkati: 092 243 2696.

Ulaznice u pretprodaji su 20 kuna, a na dan eventa 30 kuna. Facebook event ISPIT PRIJE ISPITA!

 

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close