Vijesti

Ines i Fabio odlučili se vjenčati: Što o tome misle njihovi roditelji?

Izazov koji je Big Brother stavio pred Ines i Fabija – vjenčanje pred matičarem za 250 tisuća kuna – šokirao je i njih same, ali i njihove roditelje. Iako mladi par ima vremena razmisliti o ponudi do petka, oni su se počeli pripremati za svoju svadbu.


Najljepši dan u životu obično se planira neko vrijeme kako bi se mladenci oslobodili nervoze prije njihovog velikog dana. Većina žena još od malih nogu mašta o idealnoj vjenčanici i cijelom svadbenom scenariju iz snova, no čini se da su brzopleti Ines i Fabio iznimke. Osim što je njihova vijest bila šokantna za stanare, isto mišljenje dijele i njihovi roditelji s kojima smo razgovarali. U intervjuu za RTL, Inesina majka Radmila i Fabijev otac Silvio rekli su što misle o odluci svoje djece.

Sasvim je jasno da je za obje obitelji ovakva situacija šokantna, ali na odluku svoje djece ionako ne mogu utjecati. Za razliku od Fabijevog oca, Inesina majka Radmila nije bila naročito pričljiva te je za većinu naših pitanja imala isti odgovor: “Sve je ovo jedan zabavni show!”

Objašnjava kako Ines do sada nije imala potrebu zbog novca pristajati na svašta.

Ines inače ne radi lude stvari. Ona je jedno vrlo pametno i razumno dijete koja se do sada u svakom pogledu razumno ponašala i s njom nismo nikada imali problema”,  kaže mama Radmila.

Dodaje da Ines uvijek sama za sebe odlučuje, a oni je kao njezini roditelji podržavaju. O budućem zetu Fabiju ima samo riječi pohvale te kaže da je drag dečko koji je u show došao zaraditi koju koju. A kada bi Radmila svojoj kćeri mogla poručiti nešto, što bi to bilo?
Neka odluči onako kako misli da će kasnije biti sretna.”

Fabijev otac Silvio ipak je nešto stroži u ocjeni trenutne situacije u kojoj se nalazi njegov sin.

Iznenadilo me i nemam neki odgovor na to”,  kazao je Silvio pa je ipak elaborirao svoj odgovor. Nije siguran u odnos svog sina i Ines te kaže da ni ne zna koliko je realno da ta veza opstane nakon izlaska stanara iz Kuće.

“Fabio je oduvijek imao mnogo djevojka i često je zbog njih morao mijenjati broj telefona pa će se Ines morati potruditi”,  kaže Silvio. Smatra i da današnji mladi ne razmišljaju previše o braku kao o instituciji pa samim time i lakše donose odluku o razvodu.

“Ovo ponašanje baš i nije slično Fabiju i mislim da ga je Ines nagovorila na brak. Dosta je principijelan, on je u showu onakav kakav je i inače – iskren je i voli pobjeđivati. Puno je izgubio u životu samo zato jer je bio predobar i vrlo iskren”, rekao je Silvio koji iskreno priznaje da je u potpunom šoku zbog situacije pa nije siguran da bi došao na sinovo vjenčanje.

Ne znam ni sam, možda i bi, moram razmisliti! Iskreno, zatečen sam jer to nije Fabio. Ponavljam, ne znam ni kakva je kemija između njih. Da su oni nekakav par što se više gledao znao bih da je zbog novaca, ali pošto su ovako planuli možda su stvarno kliknuli, pronašli zajednički jezik, možda se i on zagrijao. Stvarno ne znam”, objašnjava.

O svojoj potencijalnoj snahi ima podijeljeno mišljenje.

Ines mi je bila od prvog dana simpatična, pogotovo kada je zapjevala što me je i oduševilo, ali čini mi se da je razmažena i da je dosta stvari propustila u životu. Djeluje mi malo nesigurno i ne zna se postaviti”,  objašnjava nezadovoljno Silvio.

A kako je izgledno da će do vjenčanja doći, Silviju ne preostaje ništa nego sinu poželjeti:

Ma neka bude pametan jer on sam zna što mu je činiti!”

 

Izvor: bigbrother.rtl.hr | Foto: screenshot

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close