Turizam

Ako Ilijina Dioklecijanova palača od Lego kockica skupi dovoljno glasova, mogla bi se naći u prodaji!

POPULARNE Lego kockice omiljena su igračka ne samo djeci, nego i brojnim odraslima. Jedan od njih je Splićanin Ilija Šundov, zahvaljujući kojem bi se u Legovim kolekcijama mogla naći Dioklecijanova palača.


Naime, Lego svojim obožavateljima pruža mogućnost da sami kreiraju svoje Lego ideje i javnosti ih predstave putem Legove stranice. One koje u godinu dana prikupe deset tisuća glasova idu na razmatranje pred Lego komisiju te dobivaju mogućnost da se komercijaliziraju, uđu u prodaju i dospiju na police diljem svijeta.

Šundov je putem službene Lego Digital Designer aplikacije izradio maketu Dioklecijanove palače iz 305. godine i poslao je na odobrenje na službenu Lego stranicu. Njegov je projekt odobren i već je krenuo rok od 365 dana, koliko ima da prikupi deset tisuća glasova podrške.

“Ukoliko Vam je moj projekt interesantan, bilo kakva pomoć kod prikupljanja glasova bi mi dobro došla. Motiv Dioklecijanove palače nisam odabrao slučajno već u njemu vidim priliku da se Split i Hrvatska dodatno promoviraju na jedan drugačiji način nego što je to uobičajeno”, poručio je Šundov.

Za njegov projekt možete glasati ovdje, a za glasanje morate se prethodno registrirati na stranici. Zasad je prikupio 644 glasa podrške.

 

Izvor: index.hr | Foto: lego

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close