LifestyleTurizam

Hvar postaje jedna od najtraženijih destinacija za vjenčanja

Hvar je u zadnjih nekoliko godina postao jedna od najtraženijih destinacija za vjenčanja, medene mjesece te momačke i djevojačke zabave, pogotovo na stranim tržištima te će se samo ove godine sudbonosno ‘da’ na tom otoku izreći 88 puta na više od deset svjetskih jezika, doznaje se iz tvrtke Sunčani Hvar.


“U idućih desetak dana svaki je dan rezerviran za vjenčanje u našem klubu na plaži (Bonj ‘les bains), a neki datumi su ‘rasprodani’ već sada i nekoliko godina unaprijed. Zadnjih nekoliko godina na lokacijama Sunčanog Hvara vjenčalo se oko 200 parova iz svih krajeva svijeta”, iznose iz Sunčanog Hvara ističući da najviše upita pa i parova dolazi iz Ujedinjenog Kraljevstva, Australije, SAD-a i skandinavskih zemalja.

Većina parova prije vjenčanja je već posjetila Hvar te su se nakon što ih je oduševio tu odlučili doći i vjenčati i to proslaviti s prijateljima i obiteljima.

Cijeli članak pročitajte na hr.n1info.com

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: pixabay.com

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close