VijestiSvijetTurizam

Hrvatskoj u New Yorku uručeno posebno priznanje za izvrsnost i kreativnost

Hrvatska turistička zajednica predstavila je hrvatsku turističku ponudu na sajmu New York Travel Adventure Show, koji je 28. i 29. siječnja održan u New Yorku, a dodatna potvrda uspješnog predstavljanja Hrvatske pristigla je tijekom posljednjeg dana sajma, kada je HTZ-u uručeno posebno priznanje organizatora za izvrsnost u nastupu i prezentaciji, odnosno za najkreativniji paviljon.


Iskrene čestitke Leili Krešić Jurić, direktorici Predstavništva HTZ-a u New Yorku u čijoj je organizaciji i održano predstavljanje Hrvatske na ovome sajmu. Čestitke i zahvale upućujem i svim hrvatskim suizlagačima, koji su također dali svoj izniman doprinos u kvalitetnom nastupu Hrvatske te tako naš zajednički paviljon i izložbeni prostor učinili najkreativnijim, ali i najaktivnijim mjestom na sajmu“, poručio je Kristjan Staničić, direktor HTZ-a.

Dodajmo kako je HTZ-u ovo priznanje uručeno u kategoriji internacionalnih zemalja, čime je ovaj uspjeh još i veći, a posebno priznanje direktoru Staničiću uručio je John V. Golicz, direktor sajma New York Travel Adventure Show.

 

Izvor / Foto: HTZ

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Back to top button
Close