Vijesti

Hrvatski nogometni savez postao je partner globalne fantasy sportske igre Sorare uoči Svjetskog nogometnog prvenstva

 

 • ●  Partnerstvo daje ljubiteljima nogometa priliku skupljanja digitalnih kartica koje predstavljaju zvijezde hrvatske reprezentacije i igranja igara s karticama igrača reprezentacija
 • ●  Partnerstvo će proširiti međunarodni doseg reprezentacije, angažirajući nove navijače diljem Hrvatske i svijeta
 • ●  Hrvatski igrači bit će dio potpuno nove igre Sorare fokusirane na reprezentacije

  Zagreb, Hrvatska, 10. studenog 2022.: Hrvatski nogometni savez danas objavljuje da je potpisao veliko partnerstvo sa Sorareom, globalnom fantasy nogometnom igrom, kako bi hrvatsku nogometnu reprezentaciju i njezine zvijezde doveo na platformu Sorare.

  Sorare kombinira besplatnu fantasy igru s digitalnim kolekcionarskim karticama, približavajući navijače sportovima koje vole. Otkako je osnovana 2018. godine, tvrtka je doživjela nevjerojatnu potražnju i sjajan rast – okupila je više od dva milijuna korisnika diljem svijeta s više od 300 sportskih organizacija.

  Partnerstvom sa Sorareom, Hrvatski nogometni savez otvorit će nove načine interakcije s navijačima diljem svijeta te im dati priliku da se druže s hrvatskom reprezentacijom i njihovim omiljenim igračima dok slave početak najvećeg svjetskog nogometnog turnira.
  Partnerstvo znači da će navijači, po prvi put u Sorareu moći skupljati, koristiti i igrati igre s digitalnim karticama zvijezda hrvatske reprezentacije, uključujući Modrića, Perišića, Brozovića i Kovačića.

  Ove digitalne kartice koristit će se kao dio Sorare: Global Cup ‘22, potpuno nove fantasy igre besplatne za igranje na platformi Sorare, pokrenute kako bi se popratilo zimsko razdoblje nogometnih uzbuđenja ove godine. Hrvatska se tako našla u društvu 17 drugih velikih nacionalnih reprezentacija koje također surađuju sa Sorareom kako bi svoje igrače stavili na raspolaganje u Sorare: Global Cup ‘22.

  Sorare: Global Cup ‘22 daje obožavateljima priliku da besplatno okupe momčad svojih omiljenih međunarodnih zvijezda, kreiraju privatne turnire i natječu se sa svojim prijateljima iz cijeloga svijeta. Igrači će se također moći natjecati za nagrade uključujući doživljaje iz stvarnog života s međunarodnim nogometnim zvijezdama, VIP ulaznice za utakmice, Sorare proizvode i dodatne karte za svoje timove. Obožavatelji se mogu prijaviti za besplatno igranje nove igre ovdje.

  Marijan Kustić, predsjednik HNS-a, rekao je:

  “Hrvatski nogometni savez uvijek je u potrazi za načinima za povezivanje s našim navijačima, razvoj našeg brenda i stvaranje uzbudljive atmosfere uoči velikih natjecanja.
  S više od dva milijuna korisnika, Sorare brzo postaje vodeća platforma sljedeće generacije u online sportskim navijačkim zajednicama, a upravo zbog toga smo oduševljeni što kao partneri možemo sudjelovati u razvoju vodeće digitalne destinacije za nogometne navijače širom svijeta.”

Nicolas Julia, izvršni direktor tvrtke Sorare, dodao je:

“Hrvatska je već dugi niz godina prepoznata kao zemlja velikih nogometnih talenata, a prije četiri godine hrvatska reprezentacija osvojila je srca navijača diljem svijeta sjajnim predstavama na Svjetskom prvenstvu u Rusiji gdje je zasluženo postala svjetski doprvak. Udruživanje snaga s Hrvatskom – kao i sa 17 drugih velikih nacionalnih momčadi -predstavlja značajnu prekretnicu za Sorare jer na taj način počinjemo donositi međunarodni sport na našu platformu.

“Današnje partnerstvo – zajedno s našom potpuno novom igrom Sorare Global Cup ‘22 – omogućit će Hrvatskoj da se uključi u našu rastuću međunarodnu zajednicu i približi navijače igračima koje vole nogomet i hrvatsku reprezentaciju. Ovo je uzbudljivo vrijeme za nogometne navijače diljem svijeta i drago nam je što možemo dodati neke sjajne nove partnere i potpuno novu fantasy igru na našu platformu dok nastavljamo naše putovanje prema tome da postanemo sljedeća velika destinacija u području sportske zabave.”

 

Izvor: PR

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close