Lifestyle

Hrvatski čvarci dobili priznanje

Ugledni International Taste & Qualitiy Institute sa sjedištem u Bruxellesu potvrdio je da su hrvatski čvarci visoke kvalitete. Priznanje je za svoju kvalitetu dobila i svinjska mast, ali i 17 Podravkinih proizvoda.


International Taste & Qualitiy Institute je vodeća neovisna svjetska organizacija koja ocjenjuje kvalitetu okusa svih kategorija prehrambenih proizvoda i pića. Ovog je puta 65 vrhunskih europskih kuhara ocjenjivalo samoborske čvarke Miroslava Mataušića i dalo im visoko priznanje, odnosno dvije zlatne zvjezdice.

Suci su izabrani iz 15 najprestižnijih europskih kulinarskih i sommelierskih udruga, a Superior Taste Award je jedinstveno međunarodno priznanje koje se bazira na testiranju sudaca, koji ne znaju koje proizvode testiraju.


 

Tekst: index
Foto: coolinarka

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close