PoduzetništvoVijestiSvijet

Hrvatski brend CircuitMess osvojio nagradu za najinovativnijeg malog proizvođača igračaka u New Yorku

Na jednom od najprestižnijih sajmova igračaka u svijetu, onom New York Toy Fair, domaći CircuitMess osvojio je nagradu u kategoriji “Powerfully Playful”, odnosno za najinovativnijeg malog proizvođača igračaka.


CircuitMess, domaći proizvođač STEM igračaka, ne prestaje nizati uspjehe. Nakon što je kompanija Alberta Gajšaka krajem prošle godine svoj proizvod Chatter (komunikacijski uređaj) uspjela plasirati u Walmart, najveći svjetski trgovački lanac, pohod na američko tržište se nastavlja. A da to tržište voli i cijeni inovativne edukativne igračke koje se proizvode u Lučkom u Zagrebu potvrđuje i nagrada koju su ovih dana osvojili na New York Toy Fairu, jednom od najprestižnijih sajmova igračaka na svijetu kojeg godišnje posjeti oko 30 tisuća ljudi. CircuitMess, naime, javlja Albert Gajšak iz New Yorka, osvojio je nagradu “Powerfully Playful”, koja se dodjeljuje izlagatelju s najinteraktivnijim i “najživahnijim” igračkama. CircuitMess tako u Hrvatsku donosi nagradu za najinovativnijeg malog proizvođača igračaka.

“Prva smo hrvatska kompanija koja je osvojila takvu nagradu, a osvojili smo je u konkurenciji od čak sedam tisuća izlagača”, ističe Albert Gajšak, osnivač i direktor CircuitMessa. Nagrada na značaju dobiva i zbog činjenice da na sajmu sudjeluju i veliki brendovi poput Lega i Pokemona.

Gajšaka za jesen, pak, najavljuje nove projekte.

“Ove jeseni ćemo predstaviti nekoliko novih uzbudljivih projekata, među kojima su i DIY model NASA-inog Perseverance Rovera, te lansiranje nove linije proizvoda za STEM početnike”, ističe.

Cijeli članak pročitajte OVDJE.

 

Izvor: poslovni.hr | Foto: pixabay.com

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.
Oznake
Back to top button
Close