Događanja

Hrvatski biciklistički savez godinu zaključuje u OTOČCU!

Hrvatski biciklistički savez ovoga će vikenda podijeliti nagrade za najbolje bicikliste u 2015. godini


Kraj kalendarske godine idealan je trenutak za osvrt na postignute rezultate i podjelu nagrada onima čiji su rezultati bili najbolji!

Hrvatski biciklistički savez je tako objavio kako će se podjela održati u Otočcu, 28. studenog 2015. godine u prostorijama Vatrogasnog doma, u ulici Ćirila i Metoda 5 s početkom u 16.00 sati.

Također, istoga će se dana u Otočcu održati i sjednica MTB odbora saveza na čijem će dnevnom redu između ostalih točaka, biti i točka sa izvještajem o radu MTB reprezentacije, odnosno izvještajem izbornika za cross-country i downhill disciplinu.

Na istoj će biti predložen i kalendar za 2016. godinu, a trebao bi se donijeti i raspored i mjesta održavanja nacionalnih prvenstava za 2016. godinu.

Nadamo se kako će se ove godine podjela nagrada u Otočcu uspješno održati za MTB ali i za cestovna natjecanja, odnosno natjecatelje. Vjerujemo da je sazrijelo vrijeme za njihovo ujedinjenje. Također, već sada najavljujemo kako uskoro krećemo sa tradicionalnim razgovorima sa najboljima u 2015. godini.


Tekst: biker.hr

Foto: BK Barkan Otočac
 

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close