Događanja

Hladno pivo predstavilo svoj novi album

Ovaj vikend HP-ovci su album ‘Dani zatvorenih vrata’ predstavili zagrebačkim fanovima na druženju u Vinylu, gdje se unatoč sivilu i kiši skupio veliki broj ljudi željni novog zvuka Hladnog piva. No da nitko ne bi ostao zakinut, bend je samo par sati od početka promocije na svom Youtube kanalu postavio cijeli album što je oduševilo štovatelje HP zvuka diljem svijeta


Album ‘Dani zatvorenih vrata’ možete poslušati ovdje. U nešto više od 24 sata, album je skupio više od 55.000 slušanja, što je poprilično impozantna brojka, a pohvale novim pjesmama ne prestaju stizati.

Novi album sadrži 15 pjesama, od čega su tri već poznate. Tako se na albumu uz ‘Na ovim prostorima’, ‘Messi’ i aktualnog singla ‘Vjeruj u mene’ nalaze pjesme ‘Žena’, ‘Firma’, ‘Barba’, ‘Stari šajeser’, ‘Mojoj majici’, ‘Lijepa riječ’, ‘Tijana’, ‘Dibidus’, ‘Zombi party’, ‘Udarna vijest’, ‘Dan oslobođenja’ i ‘Bivša žena’…publika je već počela izjašnjavati svoje favorite dok će bendu izbor sljedećeg singla predstavljati slatke muke, reklo bi se po reakcijama.

‘Došao je i taj dan kad naš novi album može postat svačiji. Mi kao bend smo svoj posao napravili i sve što znamo i osjećamo stisli u tih 15 pjesama. Namjera nam je bila napravit rock’n’roll album bez puno dodataka, s uglavnom četiri instrumenta i jasnim tekstovima. Znamo da je opet prošlo četiri godine ali kad poslušate vidjet ćete da se isplatilo čekati. Živjeli!’, poručuje Hladno pivo povodom izlaska novog albuma.

Ovo je 8. studijski album Hladnog piva, stvarao se u prostoru propalog industrijskog kompleksa Katran uz pomoć producenata Pavla Miholjevića i Jurice Ferine dok su gosti na albumu Tomfa iz Kawasaki 3p-a te Golub iz Goblina.

Jedna novina uvedena je u svijet hrvatske diskografije s dolaskom albuma ‘Dani zatvorenih vrata’, a to je mogućnost presonaliziranog ‘preorder-a’ koju je bend dao na svojoj stranici – hladnopivo.hr. Tako je veliki broj albuma (lijepa troznamenkasta znamenka) naručeno i prije nego što su fanovi imali prilike čuti pjesme, što je svojevrstan presedan, a narudžbe su stizale osim iz zemalja Europe (Njemačka, Austrija, Španjolska, BiH, Srbija, Makedonija, Slovenija, Crna Gora..) i iz daleke Amerike, Australije te Novog Zelanda.


 

Tekst: tportal

 

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close