Događanja

Hladno pivo otkrilo treći singl s nadolazećeg albuma

Moglo bi se reći da oko Hladnog piva posljednjih nekoliko mjeseci vlada atmosfera ‘zatišja pred buru’. Sada se polako nazire i zašto: nove pjesme su napisane, u fazi su poliranja, a novi album samo što nije. Tome u čast Hladno pivo je danas točno u podne, na svojoj službenoj Facebook stranici predstavilo novu pjesmu – ‘Vjeruj u mene’.


Riječ je o trećem singlu s albuma koji bi svjetlo dana trebao ugledati sredinom travnja i nositi naziv ‘Dani zatvorenih vrata‘. Ovaj album ne donosi samo nove pjesme već i neke sasvim neočekivane novosti unutar Hladnog piva. Tako će album ‘Dani zatvorenih vrata’ biti prvo izdanje koje će Hladno pivo izdati za svoj vlastiti label – Gajba records.

‘Vjeruj u mene je pjesma o pozitivnom pristupu s kojom obično započinjemo svaku probu jer liječi umor i malodušnost a osvježava bubnjiće. Ovaj je singl ujedno i najava novog albuma koji ćemo sredinom travnja izdati sami za sebe. Tako ćemo imati izdavača s kojim ćemo biti uvijek na istoj, uvijek pozitivnoj, valnoj duljini’, poručuju iz benda.

Uskoro se očekuje objava službenog videospota za novi singl ‘Vjeruj u mene


 

Tekst: Tportal
Foto:”Hladno pivo 2013” by romanski – http://www.flickr.com/photos/romanski/8839867946/. Licensed under CC BY 2.0 via Wikimedia Commons.

 

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close