Događanja

Hladno pivo ima novi spot

Kada je Hladno pivo prije godinu dana ušlo u studio Jurice Ferine i Pavla Miholjevića snimati novi album, nije moglo pretpostaviti kako ce se priča razvijati. Danas, godinu dana nakon, Hladno pivo samo što nije izdalo svoj novi album ‘Dani zatvorenih vrata’, a priča započeta tada polako dobiva jasnu sliku


”Dane zatvorenih vrata’ snimali smo u prostoru propalog industrijskog kompleksa firme Katran koji je podsjetnik na mračna vremena kad je Zagreb bio veliki industrijski centar. To je šaka u oko u centru metropole, okolo novi neboderi, u kojima ima svega osim proizvodnje. Snimali smo s producentima iz druge muzičke galaksije, koji rade po principu first take- best take, znači bez puno dosnimavanja i šminkanja. Oni su Jura i Pavle, iz benda Svadbas, i vrlo su teški ljudi. Jedva čekam da ovo završi i da konačno opet mogu radit u studiju koji ima wc. A što se samog snimanja tiče mislim da su njih dvojica genijalci’, rekao je Mile Kekin i na najbolji mogući način dočarao kako su mjeseci snimanja albuma izgledali. Svoje dane u studiju bilježili su kamerama, a kao spontani rezultat svega, nastaje spot za pjesmu ‘Vjeruj u mene’.

Videospot za ovu pjesmu treba gledati kao kratki dokumentarac koji prati nastajanje jedne pjesme i jednog albuma te vjerno pokazuje atmosferu unutar benda; bez glumaca, statista, šminkera i stilista. Ovo je prvi spot Hladnog piva ‘iz kućne radinosti’i vjerujemo da će publici doći kao osvježenje unatoč ‘radničkoj’ atmosferi i sivilu.
Za finalni rezultat dokumentarnog video spota zaslužni su, osim HPa, Marko Dimić Jimmy koji je snimao te Vojan Koceić koji je montirao kadrove.

Pjesma „Vjeruj u mene“ predstavljena je javnosti prije dva tjedna i vrlo brzo je svojim optismistično-pesimističnim duhom osvojila radijske etere i publiku.
Uz ranije predstavljene pjesme ‘Na ovim prostorima’ i ‘Messi’, ‘Vjeruj u mene’ nalazit će se na albumu ‘Dani zatvorenih vrata’ kojeg očekujemo u drugoj polovici mjeseca travnja. To će biti prvi album koje Hladno pivo izdaje za svoju izdavačku kuću Gajba records. Više informacija slijedi uskoro, do tada uživajte u novom spotu i Hladnom pivu kakvog niste imali prilike vidjeti do sada.

Sve HP novosti pratite na njihovoj Facebook stranici ili službenoj stranici benda.


 

Tekst: tportal 
Foto: screenshot YouTube

 

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close