Vijesti

HEROJI DOMOVINSKOG RATA Sve je spremno za tradicionalni malonogometni turnir u Karlobagu!

U subotu s početkom u 16 sati na općinskom igralištu Laktinac u Karlobagu održat će se sedmi malonogometni turnir Heroji Domovinskog rata povodom proslave dana Domovinske Zahvalnosti, dana Pobjede i dana Hrvatskih Branitelja.


U četvrtak je u sklopu turnira u crkvi Sv. Josipa održana misa zadušnica za sve stradale Heroje u Domovinskom ratu, a u večernjim satima su izvučene skupine subotnjeg malonogometnog turnira.

U subotu se na središnjem programu proslave očekuje nekoliko stotina posjetitelja koji  će uživo moći pratiti i navijati za šest malonogometnih momčadi i dvije juniorske ekipe koje će odigrati revijalnu utakmicu na ovogodišnjim Herojima.  Naslov pobjednika prošlogodišnjih Heroja brane domaćini Mnk Karlobag koji su po prvi puta osvojili ovaj veliki i prestižni malonogometni turnir.

Također organizator priprema bogati zabavni i glazbeni program, priprema se i poseban program za sve stradale Branitelje u Domovinskom ratu, dok će se za glazbeni program pobrinuti Dj Nikola Hećimović i velika glazbena zvijezda.

Humanitarna lutrija

Novost ove godine na Herojima je hvale vrijedna akcija organizatora Heroja Mnk Karlobaga koji će u suradnji sa Turističkom zajednicom, osnovnom školom Karlobag i sportsko kulturnom udrugom Fortica održati za sve posjetitelje i sudionike ovogodišnjih Heroja humanitarnu lutriju.

Cijena jedne lutrije bit će 10 kuna, a uoči finalne utakmice Heroja izvlačit će se deset sretnih dobitnika vrijednih nagrada koje je pripremio organizator (sportsku opremu, knjige, slike, suvenire, večeru ili pak besplatno šišanje). Prikupljenim novčanim iznosom kupit će se medicinska oprema koja će se darovati  ambulanti u Karlobagu.

Lovren darovao dresove s potpisom za humanitarnu lutriju u sklopu turnira

Vrijedi svakako spomenuti kako je uoči ovogodišnjih Heroja proslavljeni Hrvatski nogometaš Dejan Lovren izrazio javnu podršku Herojima i humanitarnoj lutriji tako da je darovao nekoliko nogometnih dresova sa svojim potpisom i snimio video poruku podrške Herojima Domovinskog rata u Karlobagu. To je isto učinio i Hrvatski izbornik Zlatko Dalić poklonivši knjigu “Rusija naših snova” organizatorima Heroja.

SKUPINA A

Mnk Karlobag
UDVDR Kostrena
Heroji ulice Gospić

SKUPINA B

SJP Tigar
Cesarica
9.GBR Vukovi

Raspored utakmica

17:00/ UDVDR Kostrena- Heroji ulice
17:30/ Cesarica- 9.GBR “Vukovi”
18:00/ Mnk Karlobag- Heroji ulice
18:30/ SJP TIGAR- 9.GBR “Vukovi”
19:00/ Mnk Karlobag- UDVDR Kostrena
19:30/ SJP Tigar- Cesarica
20:00/ Revijalna utakmica juniora
20:30/ Polufinale
21:15/ Polufinale
22:00/ Za 3. Mjesto
23:00/ Finale

Organizator Mnk Karlobag nas još jednom sve zajedno poziva da svojim dolaskom uvećamo ovaj veliki sportski događaj koji je već odavno po svojoj popularnosti prešao granice naše županije, na čast i ponos svih onih koji su svoje živote dali na Oltar Domovine.

  

 

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close