DogađanjaVijesti

Headoneast novim singlom i spotom poručuju – “Svijet je lud”!

“Svijet je lud” – poruka je novog videa za istoimeni singl pop benda Headoneast koji nas uvijek iznova oduševljava konceptualnim pristupom u vizualizaciji pjesme.


Nakon singlova “Svijetlimo” i “Putujem” zagrebački pop sastav Headoneast objavio je novi singl s nadolazećeg trećeg studijskog albuma. Kao i do sada glazbu, tekst i aranžman potpisuje frontmen grupe Aleksandar Ljiljak, a za produkciju su zaslužni Ljiljak i Ivan Božanić.

Spot je sniman u prostoru izložbe “Ljubav i otpor” Ivane Popović Muzeja suvremene umjetnosti u Zagrebu. Video je radio Tvrtko Barišić aka Vidokk Visuals.

Rebeka Ljiljak, konceptualna umjetnica, uz vokal, predložila je i vrlo zanimljivi koncept videa.

“Željela sam prvenstveno da ovaj, izuzetno vrijedan postav, u ovim „insta“ vremenima ne bude zaboravljen. Postavila sam Aleksandra i sebe kao živuće izloške unutar postava izložbe te tako oživjela i sjećanje na Ivanin virus teatar Michelangelo. Nekolicina glumaca iz Montažstroja također se pojavljuje u videu kao hommage Vatrotehni iz devedesetih godina koja je također dio postava izložbe. Upravo riječi „Svijet je lud“ opisuju stanje uma svakog pravog i istinskog umjetnika i bacaju ga u bespuće ponekad surovog svijeta unutar kojeg on pokušava ostati slobodan i po cijenu da ga proglase ludim. Upravo takva bila je moja Ivana. Upravo to su uzusi po kojima i sama živim.”, opisuje Rebeka.

Pjesmu poslušajte na linku.

 

Foto: PR

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close