Vijesti

Grupa Podravka poziva mlade VISOKOOBRAZOVANE BEZ RADNOG ISKUSTVA na SHARPE natječaj!

Kroz SHAPE natječaj Grupa Podravka je omogućila mladim stručnjacima vrhunskih potencijala i kompetencija početak svoje karijere na pripravničkim pozicijama, a ovo je treća godina u kojoj će se mladima pružiti takva mogućnost.


SHAPE your future with a heart je program zapošljavanja mladih visokoobrazovanih osoba u Grupi Podravka bez radnog iskustva u struci. Sam natječaj, kao i cijeli strukturirani pripravnički program Grupa Podravka je započela 2012. godine s ciljem transparentnog zapošljavanja i osposobljavanja za rad mladih osoba koje su tek završile svoje visokoškolsko obrazovanje. Kandidati se zapošljavaju i u prehrambenoj i u farmaceutskoj diviziji, dakle u Podravki i u Belupu.

Prijave za novu generaciju polaznika SHAPE programa već su počele, a u Grupi Podravka očekuju da interesa i prijava neće manjkati ni ove godine.

Kako izgleda selekcijski postupak?

U selekciji kandidata za SHAPE svi kandidati prolaze standardni selekcijski postupak koji uključuje provjeru podataka iz prijavnog obrasca i čitanje životopisa.

„Svi oni koji udovoljavaju formalnim uvjetima natječaja ulaze u drugi selekcijski krug i prolaze psihologijsko testiranje i testiranje engleskoga jezika. Oni koji zadovolje kriterije na testiranju pozvani su na intervju s HR-om. U ukupnom rezultatu ulogu imaju prosjek ocjena, rezultati psihologijskog testiranja, znanje engleskog te pokazane kompetencije ispitivane tijekom HR intervjua, a dodatno se boduju nagrade dekana i rektora“, ističe Jasenka Maltarić-Dujnić, direktorica Upravljanja ljudskim potencijalima u Podravki.

U posljednji krug intervjua s direktorima u cjelinama koje traže pripravnika pozivaju se samo najbolji kandidati. Struka daje svoju preporuku na temelju objektivno mjerljivih pokazatelja, a direktori sektora prema zahtjevima radnog mjesta sebi biraju suradnike i donose konačnu odluku o tome tko će biti novi pripravnici.

Više informacija o prijavi za ovaj posao pronađite na MojPosao.net OVDJE. 

 

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close