Događanja

Grupa Instinkt predstavlja spot za pjemu “Nikome te ne dam”

“Ponosno vam predstavljamo naš spot za pjesmu “Nikome te ne dam”. Veliko hvala svima koji su na bilo koji način doprinijeli nastanku pjesme i spota. Nadamo se da će vam se svidjeti”, poručili su svojoj publici članovi osječke grupe Instinkt.


Riječ je o video spotu za njihov prvi singl “Nikome te ne dam” koji su objavili krajem veljače, a kroz koji progovara njihova privrženost pop i rock glazbi 80-tih i 90-tih godina. Režiju i montažu spota potpisuje Vatroslav Haramustek, a u spotu se osim članova grupe kao glumica pojavljuje i Ivana Sabo.

Ovaj peteročalni band osnovan je još 2003. godine, a svoj glazbeni put započeli su na osječkoj Norijadi nakon čega su uslijedili nastupi na brojnim drugim događajima poput Urban fest, Jesen uz Osječko, Osječko ljeto mladih, Norijade u Osijeku i Županji, Osječke ljetne noći, Vinkovačke jeseni, Đakovački vezovi i sličnim manifestacijama.

Na natječaju CMC demo 2009. godine ulaze u pet najboljih demo bendova što im daje još više poticaja da nastave svoju započetu glazbenu priču, a krajem 2016. započinju suradnju s Tomislavom Jelićem kao izvršnim producentom.

 

Foto: screenshot

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.
Oznake
Back to top button
Close