DogađanjaVijesti

Grupa Fluentes ponovno na velikoj pozornici Slavonija festa

Prošle su godine prvi put nastupili na Slavonija festu CMC 200 i oduševili publiku. Iza ovih Slavonaca je itekako uspješna godina koja im je donijela i nagradu Porin za najboljeg novog izvođača.


Zlatko Turkalj Turki im je dodijelio nagradu radijske emisije Music Pub i proglasio Fluentes grupom godine 2018., a novim pjesmama i dalje osvajaju radijske postaje.

Prošle godine smo se odlično proveli, bilo nam je lijepo, publika fantastična, produkcija vrhunska i imamo dojam da je to bio uvod u sve ono što nas je dočekalo 2018. godine. Baš se veselimo nastupu i ove godine na CMC 200, odsvirat ćemo dvije nove i jednu staru pjesmu. Nadam se da ćemo se opet dobro provesti i da ćemo upoznati još više ljudi, kaže Goran Bošković, frontmen Fluentesa.

Od prošlog festivala do trećeg izdanja predstavili su novu pjesmu “Napokon” na Zagrebačkom festivalu, a njoj je prethodio još jedan uspješan singl “Kraj”. Nedavno su objavili i novu pjesmu “Prava ljubav” koja je postala prava ljetna poslastica.

Na ovogodišnjem festivalu 24. i 25. kolovoza u tvrđavi Brod u Slavonskom Brodu nastupit će brojna glazbena imena. Na Rock maratonu prve večeri nastupaju Jall Aux Yeux, The Siids, Bang Bang, Jeremiah’s, Divlji dječak, Chaos Addict, Republika i headlineri Kojoti i Divlje jagode. Druge večeri na istom mjestu nastupaju Neki to vole vruće, Fluentes, Artan Lili, Opća Opasnost, Teška industrija, Emir & Frozen Camels, Flyer, Pravila Igre, Komuna i headliner Bajaga & Instruktori.

Slavonija fest CMC 200 organizira CMC televizija uz podršku Grada Slavonskog Broda i Turističke zajednice grada.

 

Foto: PR

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close