NovacKarijera

Grad Gospić objavio 63 poslovna subjekta koji su ostvarili pravo na potporu, pogledajte koji su

PRIOPĆENJE

Grad Gospić poslao priopćenje za medije u kojem obavještavaju o poslovnim subjektima koji su dobili sredstva Grada


Sukladno Javnom pozivu za podnošenje zahtjeva za dodjelu potpora gospodarskim subjektima, a temeljem Odluke o dodjeli bespovratnih financijskih sredstava namijenjenih ublažavanju posljedica izazvanih epidemijom koronavirusa (COVID – 19)(„Službeni vjesnik Grada Gospića“ broj 4/2020),Grad Gospić je u razdoblju od 2. travnja do 30. travnja 2020. godine ukupno zaprimio 82 zahtjeva za dodjelu potpora od čega su kriterijima propisanim Odlukom udovoljila 63 poslovna subjekta s područja Grada Gospića.  Do sada je ukupno isplaćeno 130. 500, 00 kuna.

Razdoblje i trajanje potpore je od 1. travnja 2020. do 30. lipnja 2020. godine, te će se za svaki mjesec isplate, objaviti popis poslovnih subjekata.

Popis je objavljen prema abecednom redu naziva poslodavca/korisnika potpore i sadrži OIB poslodavca i ukupnu svotu isplaćene potpore.

Grad Gospić podsjeća gospodarstvenike da će se prijave zaprimati i dalje te da će se sredstva za potpore poduzetništvu isplaćivati  i u svibnju i lipnju 2020. godine.  Isplaćena sredstva mogu se, između ostalog, koristiti i za nabavku sredstva za dezinfekciju, maski, rukavica i ostalog pribora potrebnog za nastavak rada uz poštivanje Odluka Nacionalnog stožera civilne zaštite.

Popis poslovnih subjekata koji su udovoljili kriterijima iz Odluke o dodjeli bespovratnih financijskih sredstava namijenjenih ublažavanju posljedica izazvanih epidemijom koronavirusa (COVID – 19) i ostavarili pravo na potporu Grada Gospića: OVDJE. 

 

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close