HrvatskaVijesti

“Grad bez snova” – autorski prvijenac hercegovačkog glazbenika Davida Glibe

Talentirani hercegovački glazbenik David Glibo objavio je svoj prvi singl i spot Grad bez snova. Ova energična rock pjesma nosi snažnu poruku.


„Pjesma govori o stanju uma mladih ljudi koji se bore s gorućim problemima u društvu i o nezadovoljstvu mladih u svojim gradovima, o nepravdi koja nas ponekad pogodi, odlasku i općenito situaciji danas“, otkriva David.

Stihove za ovu pjesmu napisao je Glibin školski kolega i dugogodišnji prijatelj Marko Antunović, glazbu potpisuje sam David, a aranžman i audio produkciju Gabrijel Prusina iz produkcije MASS Studios iz Mostara.

Video spot je djelo talentiranog Marija Belje iz studija Moment Catchers, redatelja i snimatelja svih videa i obrada koje David u posljednje vrijeme radi.

Budući da je ovo Glibi prva autorska pjesma želio je da spot koji snima bude profesionalan, a to je postigao učeći i slijedeći primjere najboljih na estradi pa je u spotu značajnu ulogu odigrao poznati glumac Miro Barnjak.

David je trenutno pjevač i frontmen grupe Brig te instrumentalist u Etno skupini Čuvarice, koja bilježi mnoge nastupe na velikim pozornicama u posljednjih 10 godina koliko djeluju.

“Grad bez snova ne bih uspio napraviti ni realizirati bez svojih najbližih suradnika iz benda, ali i moje obitelji u kojoj je glazba nit vodilja pa svima njima koji su na bilo koji način sudjelovali na mom glazbenom putu od srca zahvaljujem.”, zaključio je Glibo.

 

Foto: PR

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close