Događanja

GPOU Otočac poziva na radionicu sviranja dangubice

Petodnevna besplatna radionica sviranja dangubice održat će se u Gackom pučkom otvorenom učilištu u periodu između 27. i 31. 8. 2018. godine.


Radionica će se održati pod vodstvom Darka Kranjčevića i stručnih suradnika, a namijenjena je kako početnicima tako i onima s već stečenim iskustvom u sviranju ovog tradicionalnog glazbala. Radionica sviranja dangubice održava se već petu godinu, a njezinu vrijednost prepoznalo je i Ministarstvo kulture Republike Hrvatske uvrstivši je i ove godine u odobrene programe kulturno-umjetničkog amaterizma.

Prijave za radionicu trajat će od 6. do 24. 8., a svi zainteresirani mogu se prijaviti osobno u prostorijama Gackog pučkog otvorenog učilišta svakim radnim danom od 8 do 15 sati, na broj telefona 053 771 143 ili na mail [email protected]. Postupak prijave jednostavan je i podrazumijeva ostavljanje osnovnih podataka o polazniku (ime, prezime, kontakt).

Radionica će započeti u Gackom pučkom otvorenom učilištu u Otočcu u ponedjeljak, 27. 8. u 17 sati kada će biti dogovoreni i ostali termini održavanja radionice, u skladu s mogućnostima polaznika. Sudjelovanje za sve polaznike je besplatno.

 

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close