Kultura

Gospićka knjižnica je otvorila natječaj za najbolju kratku priču na temu “Moje novogodišnje želje”

U sklopu manifestacije “Prosinac u Gospiću” do 18.prosinca u Samostalnoj narodnoj knjižnici u Gospiću otvoren je natječaj za najbolju kratku priču na temu “Moje novogodišnje želje“.


Na natječaj se mogu prijaviti svi učenici osnovnih i srednjih škola na području grada Gospića. Za potrebe odabira formirano je tročlano povjerenstvo koje će pristigle radove dobiti šifrirane te im neće biti poznat identitet autora.

“Dragi naši kreativci molimo vas da nam svoje radove šaljete do 18.prosinca na adresu Samostalna narodna knjižnica (Moje novogodišnje želje), Budačka 12, 53000 Gospić,  pozivaju iz gospićke knjižnice. Proglašenje pobjednika i uručivanje nagrada održati će se 22.prosinca u 17:30 u Pučkom otvorenom učilištu.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: unsplash

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close