SportIzdvojeno

Gospić ima prve licencirane rukometne suce

Nakon nekoliko godina uključivanja mlađih uzrasta u sudačke vode gdje su zainteresirani članovi Rukometnog kluba „Gospić“ sudili na treninzima, prijateljskim utakmicama, internim klupskim turnirima i ligama, te utakmicama lige Rukometnog saveza Primorsko – goranske županije gospićki je rukomet došao do realizacije početnog cilja u vodama rukometnih sudaca.


Više od 15 mladih rukometaša i rukometašica starijih od 13 godina pokazalo je interes za sudačko obrazovanje, a sve je obradovala vijest dobivena od Udruge Hrvatskih rukometnih sudaca koja je pod svoje okrilje službeno uvrstila pet rukometnih sudaca s područja Gospića, članova Rukometnog kluba “Gospić”.

Radi se o Ivanu Jergoviću, Matiji Bukovcu, Vedranu Hećimoviću i Mariji Borovac, mladim sucima ispred kojih je, ukoliko budu ustrajni, velika sudačka karijera, te Mati Paveliću koji će svojim igračkim rukometnim iskustvom pomoći spomenutoj mladosti u sudačkom razvoju.

Vatreno krštenje odrađeno je u nedjelju, 20.2.2022. godine, u Gradskoj sportskoj dvorani u Gospiću gdje su Jergović, Hećimović, Bukovac i Pavelić dobili prolazne ocjene sudivši po 4 utakmice 1. HRL zapad u konkurenciji dječaka U13 i djevojčica U12.

Čestitke novopečenim sucima uz puno sreće i ustrajnosti u sudačkom pozivu.


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara


Foto: RK Gospić

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close