Događanja

Goran Karan i Rajko Dujmić snimili spot za pjesmu ‘Ako to je sve’

Prije više od godinu dana Goran Karan napisao je stihove pjesme ‘Ako to je sve’, svojevrsnog razgovora s Bogom na kraju života.

Dugo ju je čuvao, nikako da ju uspije zaokružiti u savršenu cjelinu kakvu su ti iskreni stihovi zasluživali.

Sve dok nije sreo Rajka Dujmića koji je pjesmu uglazbio.

– Suradnja s Rajkom Dujmićem divno je i novo iskustvo te prilika za raditi s velikim autorom. U ovom slučaju njegova glazba je zapravo sretan spoj okolnosti, slučajnost, sudbina, Božja namjera – kako god to želite nazvati. Nakon intervjua koji sam radio za časopis Cantus, uz jedno veliko poštovanje prema njegovom radu, pitao sam ga za mišljenje o tekstu. Nije prošlo ni 40 minuta od kad smo se razišli, kad me je nazvao da javi da je pjesma gotova, kazao je Karan.

Goran Karan

Ni Dujmić nije štedio komplimente opisujući novu suradnju.

– Nakon dugo vremena uživam u muškom glasu, našao sam muškarca sa srcem, nježnog rokera. Imam partnera na nivou neba. Nikada lakše nisam snimio spot i uživao sam u svakome trenutku, kazao je Dujmić i dodao da je pjesma toliko dobra da ju ne može riječima opisati.

– To je kao Adamovo rebro od kojeg su nastale sve žene, zaključio je Dujmić.

‘Ako to je sve’ zajedno su predstavili na Zagrebačkom festivalu, a sad su za pjesmu u izdanju diskografske kuće Scardona, snimili i spot.

U spotu snimanom pod redateljskom palicom Željka Petreša i pred kamerom Tomislava Krnića, Karanu se u šibenskoj tvrđavi pridružila i prelijepa ‘anđelica’ dok je Dujmić sniman u Kulturnom centru Dubrava. Da Karan bude elegantan pobrinula se modna kuća Estare Culto odijelima šivanim posebno za njega.

Goran Karan u ožujku nastavlja niz uspješnih koncerta te ga 6. ožujka čeka nastup u Novom Mestu gdje će biti gost Tomislavu Braliću i klapi Intrade, dan kasnije je u Grosuplju, a na dan žena zapjevat će u Poljskoj u Rudi Śląskoj.

Izvor: Scardona

 

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close